គ្រឿងផ្សំ
សាច់ភ្លៅគោហាន់ជាបន្ទះ, ប្រេងអូលីវ, ម្រៅសាលី, សាច់ និងទឹកប៉េងប៉ោះ, អំបិល, ម្រេច, ខ្ទឹមបារាំង ហាន់ដុំតូចៗ, ឃិនឆាយ, ខ្ទឹមស, ការ៉ុតហាន់តូចៗ, ទឹកស៊ុប, ជីវ៉ានស៊ុយ, ស្ពៃចង្កឹះ
វិធីធ្វើ
- លាយអំបិលនិងម្រេចលើសាច់គោ រួចយកទៅច្របល់ម្សៅសាលី បន្ទាប់មកចៀនក្នុងខ្ទះ អោយ សាច់ឡើពណ៌ត្នោត ដូសទុកមួយឡែក
- ឆាខ្ទឹមបារាំង ឃិនឆាយ ការ៉ុត និងខ្ទឹមស ជាមួយប្រេងអូលីវ អោយឆ្អិនល្មម សឹមដាក់សាច់ ទឹកប៉េងប៉ោះ ជីវ៉ាន់ស៊ុយ និងទឹកស៊ុប ឆារហូតដល់ឆ្អិនបន្លែ ទើបដាក់សាច់គោ ដែលត្រៀមទុក ឆារហូតសាច់ផុយ ទើបដូសដាក់ចាន ទទួលទានជាមួយបន្លែស្រុសតាមចំណូលចិត្ត៕
No comments:
Post a Comment